Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов официализира информациите, че

...
Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов официализира информациите, че
Коментари Харесай

Мъри Стоилов призна: Няма да разчитам на Божинов, Славчев и Хубчев

Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов официализира информациите, че трима футболисти на „ сините “ ще бъдат освободени. Това са Валери Божинов, Симеон Славчев и Христофор Хубчев.

" Няма да разгадавам на тях. За Валери Божинов – за мен обстановката с него е малко унизителна. Валери Божинов е две години в Левски и никой не го употребява да играе. За предходната акция има 70 минути. Оставиха го две години да си тренира и да загрява край страничната линия. Не може да продължава това състояние с Валери Божинов “, сподели Стоилов.

" Славчев е положително име за българския футбол, само че в последната година и половина – две не съумя да развие капацитета си. За Хубчев може би има виновност създалата се обстановка, в която бе изпаднал клуба. Има повече хора на една и съща позиция, а аз нямам потребност от доста хора. Искам да им благодаря от мое име за това, което са изработен. Това е мое персонално спортно-техническо решение. Надявам се да си намерят по-добри тимове “, добави още Стоилов.

" Надявам се, че ще бъдат оптимално правилни с клуба. Трябва да го покажат на каузи “, добави още треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР