Проклятието на Джейсън Деруло“ на Met Gala връхлита отново, когато

...
Проклятието на Джейсън Деруло“ на Met Gala връхлита отново, когато
Коментари Харесай

„Проклятието на Джейсън Деруло“ продължава, докато работникът изостава от Малеа Джой Муун на Met Gala

„ Проклятието на Джейсън Деруло “ на Met Gala връхлита още веднъж, когато Малеа Джой Муун стана очевидец на трагично рухване. Зрителите видяха някой да се разлива зад Maleah Joi Moon по време на блестящото Met Gala събитие.

Още през 2015 година Джейсън Деруло се трансформира в интернет сензация, когато почитателите си помислиха, че го виждат да се спуска с нос по влиятелните стълби на Met Gala. Оттогава хората чакат дали вирусният миг ще получи продължение всяка година, като мемът ще се завръща годишно.

Докато Maleah Joi Moon блестеше в роклята си, въодушевена от растенията, украсена с блестящо алено, жълто, оранжево, и пурпурни флорални шарки, един трагичен член на личния състав беше забелязан да губи опора на килима зад нея. Въпреки че Малеа погледна обратно, с цел да поправя шлейфа на роклята си, тя като че ли не обръщаше внимание на паниката, която се разгръщаше единствено на няколко крачки от нея. Като допълнение към тоалета си, Малеа обу слънчеви жълти обувки с обаятелен претекст на пеперуда....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР