ДЕИР АЛ-БАЛАХ, Ивицата Газа (AP) — Израелски въздушен удар уби

...
ДЕИР АЛ-БАЛАХ, Ивицата Газа (AP) — Израелски въздушен удар уби
Коментари Харесай

Въздушен удар уби 20 души в централна Газа и битката бушува, докато израелските лидери въздушават дивизии по време на войната

ДЕИР АЛ-БАЛАХ, Ивицата Газа (AP) — Израелски въздушен удар умъртви 20 души в централна Газа, най-вече дами и деца, и борби бушува из севера в неделя, до момента в който израелските водачи показаха разделения по отношение на това кой би трябвало да ръководи Газа след войната, която към този момент е в осмия й месец.

Премиерът Бенямин Нетаняху е изправен пред рецензии от личния си боен кабинет, с главната си политическа противник Бени Ганц, заплашващ да напусне държавното управление, в случай че до 8 юни не бъде дефиниран проект, който включва интернационална администрация за следвоенната Газа.

Съединени американски щати. Съветникът по националната сигурност Джейк Съливан се чака да се срещне с висши израелски водачи в неделя, с цел да обсъдят упорит проект на Съединени американски щати Саудитска Арабия да признае Израел и да помогне на палестинската власт да ръководи Газа в подмяна на пътя към възможна държавност.

Нетаняху, който се опълчва на палестинската държавност, отхвърли тези оферти, заявявайки, че Израел ще поддържа безграничен надзор на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР