В този регион етническата толерантност трябва да бъде издигната в

...
В този регион етническата толерантност трябва да бъде издигната в
Коментари Харесай

Борисов в Кърджали: Където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре

В този район етническата приемливост би трябвало да бъде издигната в фетиш. Нищо по-страшно няма от разделянето на религиите.

 

Това съобщи пред актива в Кърджали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Инфраструктура, обучение, просвета и нулева миграция, това мога да ви обещая, обърна се към множеството Бойко Борисов.

" Хората помнят възродителния развой - тогава имаше разцепление сред хората, намразиха се родственици. В този район етническата приемливост би трябвало да бъде въздигната в фетиш. Няма нищо по-страшно от разделянето ", посочи Борисов.

 

И продължи:
" Като видях лидера на ДПС  (б.р. Делян Пеевски), като виждам нашия за Кърджали - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран бул.. Трябва да даваме знак по какъв начин се работи - и като противоборство на партиите, а по-късно и в името на хората. "

 

Потрошиха жълтите павета и разрушиха София, сподели по адрес на Политическа партия водачът на ГЕРБ.

 

Ще създадем всичко допустимо - където са кметове на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, хората да се усещат по-добре, безапелационен бе Бойко Борисов.

 

По ще съм благополучен, в случай че Цвета влезе като народен представител от Кърджали, добави Борисов.


И предизвести: " Водете борба за всеки глас, само че се пазете от обиди и прекалено потребление на прилагателни! "

" Да не се изостря напрежението дотам, че след това да не можем да си кажем добър ден. Именно поради това Цвета Караянчева води листата ", направляваше своите Борисов.

 

" Всеки един, даже с друга вяра, схваща какъв брой е значимо да има храмове. Това на жълтите павета мъчно се схваща. Те по тази причина не вървят в тези смесени райони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София ", продължи водачът на ГЕРБ.

 

И мина към интернационалните връзки:

" Най-добрите връзки с Турция сме го имали ние. За първи път Европейска комисия даде на България да е хазаин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам фрагменти, на които аз карам джипката, Ердоган стои като телохранител до мене. А откъм гърба - тримата най-важни на Европейски Съюз. "

 

" Когато има храмове, това значи нематериалност, и двете страни се почитат ", приключи словото си Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ и три пъти министър председател Бойко Борисов бе посрещнат пред манастира " Св. Йоан Предтеча " в кв.  " Веселчане " в Кърджали от членове и симпатизанти на ГЕРБ, водени от председателя на 44- то Народно заседание Цвета Караянчева.

 

" Без вас нямаше да се случи този нравствен оазис ", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с овации и викания " Бойко, Бойко ". Към манастира има параклис, построен с дарения, главно от ГЕРБ.

 

Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на смяната, който ще унищожи България, пожела лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в родопския град Цвета Караянчева.

 

" 12 години аз съм народен представител от този район. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, тъй като страната стремително върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим завършек на този вятър на проманата, който ще унищожи България ", сподели пред партийния актив Цвета Караянчева. В словото си тя направи разбор на сглобката и ръководството до момента, изреждайки цифри, като за някои от тях Борисов й подсказваше. 

 

Караянчева даде думата на лидера на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков.

 

" Когато се сблъскат легенди, се ражда нова действителност. Сблъскаха се два мита - какъв брой е неприятна партия ГЕРБ и какъв брой положителни са тези, които идват. И по този начин се роди новата действителност на тези 3 години, която обаче докара до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-много с възприятието за тревога какво следва и ни чака ", сподели в словото си Желязков.

" Нашата задача след тези избори е да управляваме старателно, с цел да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори публичните упования ", добави той.

Според него след изборите главната задача на ГЕРБ ще е да се сформира постоянно устойчиво държавно управление с цялостен мандат: " Затова ще създадем всичко належащо да съставим ръководство с който би трябвало и с който можем, водени от правилата си, без да споделяме: с тези няма, с тези в никакъв случай повече. Защото хората чакат обединяване на разединението си! "

" Този, който знае какво би трябвало, е водачът ни Борисов. Той 3 пъти е бил министър председател, страната е прекосявала през рецесии. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има ", приключи Желязков и даде думата на Борисов.

 

На събитието е и претендентът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за постоянна България в сигурна Европа, приканват претендентите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще завоюва изрично идните предварителни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 %.

 

По-късно Борисов пусна във Facebook фотоси от визитата си в Кържали

и средновековния манастир " Св. Йоан Предтеча ":

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР