Съединените щати и повечето държави от Европейския съюз ще бойкотират

...
Съединените щати и повечето държави от Европейския съюз ще бойкотират
Коментари Харесай

САЩ и повечето страни от ЕС ще бойкотират встъпването в длъжност на Путин заради Украйна

Съединените щати и множеството страни от Европейския съюз ще бойкотират церемонията в Кремъл за полагане на клетва на Владимир Путин за нов шестгодишен президентски мандат във вторник, само че Франция и някои други страни от Европейски Съюз се чака да изпратят делегат макар апела на Киев.

Променливият дипломатически отговор на западните сили акцентира разликите по отношение на това по какъв начин да се оправят с съветския водач повече от две години откакто той стартира пълномащабно навлизане в Украйна.

„ Не, няма да имаме представител на встъпването му в служба ", сподели Матю Милър, представител на Държавния департамент на Съединени американски щати.

" Ние сигурно не сметнахме тези избори за свободни и почтени, само че той е президент на Русия и ще продължи да бъде в това си качество. "

Канада сподели ще пропусне церемонията, която идва ден откакто Русия в понеделник разгласи, че ще организира учения за тактически нуклеарни оръжия, за които сподели, че се надява да охладят " горещите глави " на Запада.

Путин завоюва убеди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР