Ед Шийрън беше брутално подиграван онлайн за външния му вид

...
Ед Шийрън беше брутално подиграван онлайн за външния му вид
Коментари Харесай

Met Gala на Ед Шийрън изглежда брутално осмиван, докато феновете го сравняват със звездата от гимназиален мюзикъл

Ед Шийрън беше брутално подиграван онлайн за външния му тип на Met Gala 2024 година, до момента в който почитателите се майтапиха, че е донесъл сцената на бала на Зак Ефрон от гимназиален мюзикъл 3 назад към живота.

Облеклото на английския артист беше един от най-обсъжданите визии на аления килим, защото той беше видян на звездното събитие, облечен в бляскав светлосин костюм. 33-годишният художник съчета привличащия вниманието костюм с блестящо бяло копче изпод, допълнено с подобаваща вратовръзка, покрита с кристали.

И когато Ед взе участие в годишното събитие, почитателите не можаха да не виждат, че елегантната му визия беше поразително сходна на същото облекло, което Зак – или Трой Болтън – опитва за последния си бал в гимназията с Габриела. Феновете се обърнаха към X, някогашен Twitter, като направиха връзка с емблематичната сцена, в която Трой беше забелязан да напуща съблекалнята, поклащайки бедра и пеейки „ Твърде е тясно, че наподобявам необичайно “ по време на песента A Night to Remember.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР