Новият наставник на Тотнъм Антонио Конте ще настоява тимът да

...
Новият наставник на Тотнъм Антонио Конте ще настоява тимът да
Коментари Харесай

Конте започва сериозната революция в Тотнъм от зимата

Новият ментор на Тотнъм Антонио Конте ще упорства отборът да бъде деен по време на зимния трансферен прозорец през януари, написа „ Sun “. Спортният шеф на „ шпорите “ Фабио Паратичи и Конте са набелязали петима играчи, които могат да подсилят отбора и да допринесат за мечтаната от италианеца смяна в представянето на тима.

Смята се, че лондончани са насочили вниманието си към трима футболисти от Серия А - Николо Барела от някогашния клуб на Конте - Интер, Франк Кесие от Милан, както и Душан Влахович от Фиорентина.

Конте е в отлични връзки и познава качествата на Барела, с който работи при „ нерадзурите “, само че той би бил и най-скъп от посочените разновидности. Именно заради тази причина очакванията са ориентирани и към Кесие, който играе на сходна позиция и има контракт с „ росонерите “ единствено до края на сезона, както и Влахович, защото нападателят отхвърли да преподпише с „ виолетовите “.

Четвъртия състезател, който е проучван от скаутите на Тотнъм, е Денис Закария от Борусия Мьонхенгладбах. Швейцарският национал също е с изтичащ контракт, а също по този начин се счита, че има огромно предпочитание да играе във Висшата лига.

Петото име, което се спряга за „ шпорите “, е това на бранителя на Фенербахче Ким Мин-Же. Корейският защитник мина в турския гранд едвам през това лято, само че към този момент направи усещане с представянето си. Договорът на играча е до лятото на 2025-а, само че лондончани считат, че могат да употребяват като собствен коз огромната звезда на корейския футбол Хюн-Мин Сон, който да убеди сънародника си да се реалокира в западен Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР