Новият Land Rover Defender беше представен преди около година, но

...
Новият Land Rover Defender беше представен преди около година, но
Коментари Харесай

Land Rover представи Defender с V8

Новият Land Rover Defender беше показан преди към година, само че досега той можеше да се поръча само с четири- и шестцилиндрови мотори, които макар че дават прилична мощ за модела, очевидно не са задоволителни за част от клиентите.



За това от английската компания оповестиха, че SUV-то към този момент може да се поръча с бензинов V8. Двигателят е 5.0-литров със суперчарджър и предлага мощ от 518 конски сили и 625 нютон метра въртящ миг. Те се предават към 4-те колела, а скоростната кутия е автоматизирана с 8 скорости. Въпреки огромната маса, Defender може да се похвали с ускоряване от място до 100 км/ч. за 5.2 секунди, а оптималната му скорост е 240 км/ч.



По-големи стабилизиращи щанги и промени в задния диференциал имат за цел да се оправят с по-голямата мощ и въртящ миг, а нов режим на шофиране втърдява окачването и прави по-чувствителен педала на газта. По-големи 22-инчови джанти и сини спирачни апарати пък отличават Defender V8 външно, а в задницата впечатлние вършат четири накрайника на генерацията.


В интериора виждаме волан облечен в алкантара и по-голям екран на инфотеймънт системата. Той е с размер от 11.4 инча, по отношение на предходния 10-инчов. Стандартно модела идва и с безжично зарядно за телефон. Както и при останалите модели и тук е допустимо друго настройване съгласно желанията на клиента.

Осмака е разполагаем, както за двувратата, по този начин и за четиривратата версия, а цените ще станат ясни в идващите месеци, преди модела публично да влезе в продажба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР