Двама души - на 21 и на 20 години, са

...
Двама души - на 21 и на 20 години, са
Коментари Харесай

Момче и момиче загинаха при ужасяваща катастрофа в Пловдив

Двама души - на 21 и на 20 години, са починали при злополука в Пловдив. Тежкият пътен случай е зародил към 3:30 ч. на бул. „ Руски “, наоколо до кръстовището с бул. „ 6-ти септември “, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представени от Министерство на вътрешните работи.
 Младият лидер безусловно е насякъл на части джипа.

Към мястото са ориентирани екипи на незабавна помощ, полицията и пожарната. По първична информация джип „ Рейндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.


На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Движението и в двете направления по бул. „ Руски “, в правата сред ул. „ Преслав “ и бул   “6 септември “, е спряно в двете направления. На мястото е оказана незабавна здравна помощ на потърпевш чиновник на пожарната в Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.
 Пожарникар е потърпевш, до момента в който пробва да освободи младежите, които се рязали дървета с колата си.

Извършва се оглед на местопроизшествието. По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до случая.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР