Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике смята, че мачовете

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике смята, че мачовете
Коментари Харесай

Луис Енрике: Мбапе е легенда на ПСЖ въпреки възрастта си

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике счита, че мачовете с празненства постоянно приключват зле за тима. Парижани изгубиха с 1:3 от Тулуза последното си домакинство този сезон, преди да вдигнат трофея в Лига 1 пред цялостните трибуни на " Парк де Пренс ".
Въпреки загубата си на полуфинал в Шампионската лига в средата на седмицата против Борусия Дортмунд, последователите на ПСЖ приветстваха своя отбор, който стана първенец на Франция за 12-ти път.
" Мачовете с празненства нормално приключват зле, това е моят опит като експерт “, сподели Луис Енрике пред репортерите след втората загуба на своя отбор през сезона.

„ Тулуза беше по-добър с и без топка, бяха по-добри от началото до края. Няма какво да се каже. Малко съм отчаян ", изясни още наставникът.



" Феновете бяха отлични, заслужавахме да бъдем освирквани, само че те ни подкрепяха до края, хубаво е да споделим купата с тях. Бяхме най-хубавият тим в лигата несъмнено, само че през днешния ден направихме най-лошия мач за сезона ", сподели Енрике.

Привържениците на ПСЖ също отдадоха респект и се сбогуваха с най-хубавия голмайстор на клуба за всички времена Килиан Мбапе, откакто френският капитан удостовери в петък, че ще напусне клуба след края на сезона.

„ Феновете отдадоха на Мбапе почитта, която заслужаваше, той е клубна легенда макар младостта си. Той към момента има още няколко мача с нас, само че му поисквам триумф в кариерата ", добави Луис Енрике.



ПСЖ гостува на Ница и Мец надлежно в сряда и неделя в последните два мача от лигата преди финала за Купата на Франция против Лион на 25 май.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР