Новият кмет на Благоевград ще направи смяна на кметските си

...
Новият кмет на Благоевград ще направи смяна на кметските си
Коментари Харесай

Масова смяна на кметски наместници в Благоевградско

Новият кмет на Благоевград ще направи промяна на кметските си наместници в селата Бучино, Зелен Дол, Селище, Лисия, Мощанец и Горно Хърсово. Нито един от тях не се свързал с Илко Стоянов близо три седмици след встъпването му в служба. Някои от тях комуникирали с кмета посредством медиите, споделиха за Югозапад Днес от Община Благоевград

Смените на кметските наместници в дребните обитаеми места в община Благоевград ще се случат тази седмица. От поста ще си тръгне кметът на село Бучино и Лисия Красимир Поповски. Миналата седмица в Бучино изгоряха хиляди декара земя и имаше действителна заплаха да пламнат и къщите в селото. На място беше кметът на Благоевград Илко Стоянов, който още оттогава чакаше Поповски да го уведоми за аргументите. Пред публицисти Стоянов сподели, че е неприемливо кметът на Бучино да не е изискал среща или да се е свързал с него след пожара. Кметът на село Зелен Дол Александър Мановски също ще си тръгне- той е наследник на локален юрист, непосредствен до предходното управление на Общината. Мановски избрал да изпрати подписка за оставането си до медиите, само че не и да изиска среща с кмета.
 Община Благоевград ще има еко инспектори Община Благоевград ще има еко инспектори
Новият кмет на Благоевград Илко Стоянов направи преструктуриране на Общината и предложи основаването на ново звено- Инспекторат към дире...

С поста си ще се сбогуват и кметските наместници на Селище Валери Байрактарски, на Мощанец Младен Николов и на Горно Хърсово Иван Митов.

Още с встъпването си в служба кметът на Благоевград Илко Стоянов даде обещание, че ще се вслуша в мнението на хората по места и ще направи смени на кметските наместници, където това е належащо. Една от концепциите в развиване е и провеждането на избори на местата с кметски наместници, сподели още Илко Стоянов.

Още от БЛАГОЕВГРАД:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР