Ние имаме ясна програма, не само реклама на една партия.

...
Ние имаме ясна програма, не само реклама на една партия.
Коментари Харесай

Росен Желязков: ГЕРБ има ясна програма за развитие на икономиката в България

Ние имаме ясна стратегия, освен реклама на една партия. По нея обществото дава оценка дали една партия се е справила. Задачата ни е да достигнем 120 милиарда евро Брутният вътрешен продукт, което по наша оптимистична, само че реалистична прогноза, може да докара по глава от популацията да изпреварим Гърция в края на мандата.
 
Това сподели лидерът на листата за Европейски парламент и за област Благоевград Росен Желязков при визитата си в град Хаджидимово. Заедно снего бяха претендентът за евродепутат Андрей Новаков и претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Никола Джингаров, Красимир Керезов и Илиан Георгиев.
 
Росен Желязков съобщи, че ГЕРБ може да поеме ангажимент общините да бъдат главния дистрибутор за създаване на инфраструктура, а страната да се занимава с създаване на индустриални зони и привличане на вложители.
 
 Срещата в Хаджидимово Срещата в Хаджидимово Източник: Политическа партия ГЕРБ
" За регион Благоевград привличането на вложения е извънредно значимо. С насърчаване на индустриални паркове и промени в законодателството ще стартираме да привличаме качествени вложители ", изясни лидерът на листата за евродепутати от ГЕРБ-СДС.
 
За европейския дневен ред Росен Желязков означи, че най-важната тематика е сигурността. Войната в Украйна да завърши допустимо най-скоро при удобни условия за Европа, изясни той.
 
Други значими тематики съгласно него са миграцията и зелената договорка. " България е кръстопът и има капацитет да опазва границите освен на нашата страна, само че и на Съюза. Европа би трябвало да преразгледа политиката за зелената договорка, да я пренасочи към развиването на високотехнологична стопанска система, само че не за сметка на работни места ", заключи Росен Желязков.
 
Няма по-добра социология от препълнените зали, в които всеки ден се срещаме с хората. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ/СДС Андрей Новаков. " За първи път в историята народен представител от Благоевград е ръководител на Народното събрание. В листата ни царува единение, другарство, обединени сме ", акцентира още Андрей Новаков
 
Всичко направено в Хаджидимово стана с помощта на ГЕРБ – учебно заведение, улици, падналият мост. Това съобщи кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев по време на срещата с претендентите за членове на Европейския парламент и за народни представители.
 
" Искам да знаете, че в този момент, в този парламент с ръководител Росен Желязков, се гласоподаваха 1,2 милиарда за общините. Във всяко малко обитаемо място от общината се работи. Всичко това е с помощта на ГЕРБ. Затова е значимо да гласуваме с номер 22 на идните избори ", сподели още Терзиев.
 
На срещата с поданици на общината участваха още общинските ръководители на ГЕРБ от региона – Александър Мацурев, Атанас Камбитов, Наташа Стоянова, Румен Арнаудов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР