Предстоящите избори са от изключителна важност. Това са шестите поред

...
Предстоящите избори са от изключителна важност. Това са шестите поред
Коментари Харесай

Росен Желязков: ГЕРБ поема нелекия ангажимент отново да изведе страната от кризата

Предстоящите избори са от изключителна значимост. Това са шестите подред избори след 2021 година Хората се сблъскаха с доста рецесии – финансови, мигрантски, коронавирус рецесия. Бяха нужни три години, с цел да се осъзнае, че нищо хубаво не се случи в нашата страна след 2021 година Това съобщи лидерът на листата за европейски избори и за народни представители в Благоевград Росен Желязков при посещаване в община Разлог.
 
Той напомни неизпълнените обещания, дадени от предходните управялващи, за мостове и тунели. " Всичко, което се изпълняваше по времето на ръководство на ГЕРБ прекъсна. Всички планове – национални и европейски. Нашата страна се оказа най-зле справящата се при асимилиране на средствата от Плана за възобновяване и резистентност. Усвоили сме единствено 3% ", регистрира Росен Желязков.
 
По думите му макар опитите на съперниците да изкарат ГЕРБ отговорни, мощният тим на партията е съумял да се резервира и да бъде по-сплотен и по-стабилен. " ГЕРБ поема нелекия ангажимент още веднъж да изведе страната от рецесията. И това ще го създадем без да се стяга коланът ", безапелационен беше Росен Желязков.
 
Водачът на ГЕРБ-СДС на листата за европейски избори и за област Благоевград Росен Желязков посети обновените при ръководството на ГЕРБ МБАЛ Разлог и модерния учебен център в бранш " Земеделие " в Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство.
 
Кандидатите за евродепутати и национални представители  от ГЕРБ-СДС се срещнаха с модерната инсталация в отделението по образна диагностика с висок клас рентген. Благодарение съдействието на Росен Желязков в болничното заведение бе открита една от първите лаборатории при КОВИД рецесията.
 
 Кандидатите за евродепутати и национални представители  от ГЕРБ-СДС се срещнаха с модерната инсталация в отделението по образна диагностика с висок клас рентген Кандидатите за евродепутати и национални представители  от ГЕРБ-СДС се срещнаха с модерната инсталация в отделението по образна диагностика с висок клас рентген Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Основен наш приоритет постоянно е било опазването на здравето – мощен скрининг и профилактика. Ще желаеме здрави българи, а не излекувани българи ", акцентира Желязков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР