Новината за новия филм от поредицата Карибски пирати“ обиколи света

...
Новината за новия филм от поредицата Карибски пирати“ обиколи света
Коментари Харесай

Защо Марго Роби е прекрасен кандидат-пират?

Новината за новия филм от поредицата „ Карибски пирати “ обиколи света на киното и несъмнено, се трансформира в мотив за нови разногласия. Ябълката на раздора се оказа една жена. Това е австралийската актриса Марго Роби, на която ще бъде поверена основната роля в новата лента. Феновете на „ Карибски пирати “ намират появяването й за неуместна и подбудена от политическата уместност, а Джони Деп бе избран за незаместим. И въпреки всичко освежаването на към този момент остаряващата поредност с напълно нова история и непознати герои би било забавно за киноиндустрията след ковид. Особено когато всички ще се насладят на хубостта на Марго Роби на огромен екран. Нека забележим за какво тя е един прелестен кандидат-пират.

Защото е икона на женската равноправност

Еманципацията, с която свързваме облика на Роби, може да бъде от изгода за построяването на един самонадеян и свободомислещ пиратски темперамент, какъвто ни показваше Джони Деп в предходните издания. Австралийската актриса към този момент се прочу като притежател на женската равноправност в „ Хищни птици “, където сполучливо се превъплъти в Харли Куин – налудничавата партньорка на.  Марго сподели, че една жена може да бъде сполучлива даже когато е сама. Затова не би било изненада, в случай че забележим и по какъв начин една жена корсар съумява да завоюва сърцата на феновете със своите смелост и дързост, по този начин нужни за пълноценната интерпретация на персонаж като Джак Спароу.  

Защото се бори срещу сексистките стандарти

Нека не забравяме и че Роби съумя да се опълчи на сексистките стандарти в шоубизнеса във кино лентата „ “. Ролята ѝ на публицист във Fox до огромна степен отразява нейните възгледи във връзка с половата дискриминация. В изявление през януари актрисата съобщи, че сексизмът е надълбоко затвърден в съзнанието на всеки, изключително когато става дума за развлекателния бизнес. И за да развенчае митовете, Марго се заема и с продуцирането на „ Хищни птици “. 

Защото умее да работи с други звезди

Отново с „ Хищни птици “ е обвързвано и идващото предимство на новото попълнение в „ Карибски пирати “. Всички фенове на Харли Куин вероятно са останали впечатлени от сюжета, който стои зад феминизираната лента. За тях към този момент има още един мотив за наслада. Твърди се, че сценаристката, която ослепително претвори персоната на Куин и нейните сътрудници, Кристина Ходсън, ще сътвори сюжета и за този филм. Вече построената връзка сред сценаристката и актрисата може да докара и до огромни доходи. Още повече че продуцент се чака да бъде не какъв да е, а Джери Брукхаймър.

Защото може да държи със здрава женска ръка руля

Също по този начин е време една красива и мощна жена да поеме ръководството на пиратския транспортен съд. Едва ли някой би подлагал на критика и гения на Марго Роби изключително в случай че тя впери взор в нас от огромния екран. Онези, които са гледали „ Имало едно време в Холивуд “, към този момент имат директни усещания за магнетизма на актрисата, с който тя печели вниманието на феновете. Този път обаче хубостта ще бъде напълно неподправена. Сините очи на Роби ще се слеят с цвета на морската вода, а пиратските одежди на Спароу ще бъдат ексцентрична, само че за сметка на това много привлекателна одеждa. В какви ли завършения ще се наложи да опази хубостта си героинята на Марго Роби?

Макар и към момента информацията за новия филм да е в областта на слуховете, ние към този момент се изкушаваме да си купим билет за прожекция на „ Карибски пирати “. Или по-скоро „ пиратки “. Може би те имат капацитета да заличат стандартите на киноиндустрията и в същото време с екстравагантността си да съживят обичаната поредност. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР