Нови ограничения за сухопътните граници на Гърция, за да се

...
Нови ограничения за сухопътните граници на Гърция, за да се
Коментари Харесай

Още по-трудно става влизането в Гърция

Нови ограничавания за сухопътните граници на Гърция, с цел да се попречва разпространяването на ковид в северната част на страната. Мобилизират частни клиники и лекари за пациенти с Covid-19. Очакваното унищожаване на строгите ограничения от началото на декември надали ще се реализира.

От през днешния ден през граничния пункт „ Кулата-Промахон “ се позволява прекосяване единствено на гърци и жители на европейски страни. Продължава условието за негативен тест за ковид, както и за адресен код.

Задължително на всички се прави и бърз тест на границата и според от резултата се позволява влизане в страната в часовете от 7 до 23 часа.

Ограниченията не засягат водачите на товарни камиони. Гръцките управляващи откриха влизане на сезонни служащи с подправени негативни проби за Covid-19 през границата с Албания, което докара до още по-строга пропускателна политика през сухопътните граници.

В Северна Гърция макар карантината е доста висока степента за заразяваме от вируса - 2000 случая единствено за два дни в Солун.

„ Сваляне на карантината от 1-ви декември е нереално ", съобщи представителят на държавното управление. В Солун към този момент активизираха две частни клиники за пациенти с Covid-19. Опозицията упорства за цялостна готовност на всички частни лечебни заведения. Министърът на опазването на здравето заяви, че има подготвеност за готовност на всички лекари на частна процедура в Северна Гърция.

Драма, Кавала, Пела и Лариса към този момент са областите с  увеличено разпространяване на болестта. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР