Новата генерация на един от най-важните автомобили в света предстои

...
Новата генерация на един от най-важните автомобили в света предстои
Коментари Харесай

Новата S-Klasse на Mercedes: Финален тийзър

Новата генерация на един от най-важните коли в света следва да бъде пуснат на пазара. S-класата на Mercedes-Benz постоянно се е смятала освен за първокласен автомобил, само че и за международен стандарт във връзка с сигурност и технологии. „ S-Class въплъщава очарованието на марката и дефинира сегмента на първокласните коли “, се споделя в известието, съпътстващо окончателния тийзър на колата.

В скицата на новата S-класа автомобилът наподобява необикновено прелъстителен, само че, както съвсем постоянно се случва при сходни изображения, някои от пропорциите съзнателно са пресилени. Някои елементи в дизайна - от големи колела до покрив, наподобяващ купе - са прекомерни. В скицата няма дръжки на вратите, които да създадат страничния профил по-гладък, а джантите е малко евентуално да наподобяват по този начин.

S-класата е доста значима за Mercedes и по друга причина - тя ще се създава в новия, най-модерен цех на дребната в Германия - " Фабрика 56 ". Пълноразмерният седан от последващо потомство ще бъде първият, който ще бъде построен на новата поточна линия, а в идващите години там ще се появят и други премиум модели, както с мотори с вътрешно горене, по този начин и чисто електрически.

Производителят ще ви опише повече за Factory 56 в деня на международната премиера на своя флагман. По този метод феновете ще получат визия освен за новия първокласен седан, само че и за мястото му на генезис. Световната премиера ще бъде излъчена в сряда, 2 септември 2020 година от 15 часа GMT на цифровата платформа на Mercedes.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР