Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, разказа пред РИА

...
Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, разказа пред РИА
Коментари Харесай

Руски снайперист: Ликвидирах чернокожи наемници от САЩ, после украинците ги обезобразиха

Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, описа пред РИА Новости по какъв начин е ликвидирал няколко черни наемници от Съединени американски щати по време на завладяването на Светлодарската Топлоелектрическа централа.

" По време на завладяването на Светлодарската Топлоелектрическа централа забелязах в телескопичния мерник лица, по какъв начин да кажа, не от украински генезис, тъй като бяха черни на цвят. Точно е да се каже - не бяха местни поданици на Украйна. Когато се приближих към тях, към този момент беше ясно, че са американци. Афроамериканци. По документите им това стана ясно ", описа съветски снайперист с позивна  " Дим ".

След като съветският снайперист отстранил наемниците със снайперска пушка, телата им били обезобразени от украински военни, които били наоколо до наемниците.



Украинските военни осакатяват телата на задграничните наемници, убити на фронта, с цел да не могат да бъдат разпознати, съобщи съветски снайперист от Нова Каховка с позивна " Дим ".

" Интересно беше и това, че в случай че американец или някакъв чужденец бъде погубен, украинците обезобразяват лицето му и му отрязват ръцете, с цел да не се разбере кой е този човек въобще. Намериха трупове на афроамериканци с отрязани ръце и обезобразени лица. Направили са ги наемниците от АФУ, с цел да няма никакви доказателства, че в това е забъркана Америка или някоя друга страна ", изясни " Дим " пред РИА Новости.

По думите му множеството от наемниците са от Полша и Съединени американски щати. Като предписание те са щурмоваци и снайперисти, характеризират се със скъпа екипировка и западни оръжия, добави военнослужещият.

Източник: Риа Новости
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР