Номинираният за правосъден министър в проектокабинета на Има такъв народ

...
Номинираният за правосъден министър в проектокабинета на Има такъв народ
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Надявам се да сформираме правителство

Номинираният за правосъден министър в проектокабинета на " ИТН " Иво Атанасов съобщи пред кореспондент на Радио Видин, че се надява да съумеят да образуват държавно управление: " Надявам се да успеем с " Демократична България ", с " Изправи се, ние идваме ", с тяхна поддръжка да образуваме държавно управление. Смятам, че ще успеем, диалозите ни са много ползотворни, допирните точки са доста - както и с Българска социалистическа партия. Смятам, че ще можем да образуваме държавно управление и това е в полза на България и на всички жители ".

Той добави, че целите му са същите от 4-5 години насам: " Разграждане на модела Борисов, Пеевски и техния страж Гешев. Реформа в Прокуратурата, във Висшия правосъден съвет, в инспектората на Висшия правосъден съвет, закриване на Специализирания съд и Специализираната Прокуратура. Контрол върху актовете на Прокуратурата, с които се засягат правата и свободите на жителите ". Ако не се извърши в този момент, това значи, че партиите даже от митинга не желаят смяна, сподели още Иво Атанасов.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР