Черна прокоба е надвиснала над семейството на . Оказа се,

...
Черна прокоба е надвиснала над семейството на . Оказа се,
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над семейството на 7-г. дете, полетяло от 3 етаж във Враца СНИМКИ

Черна поличба е надвиснала над фамилията на. Оказа се, че от години сред стените на жилището в блок 22 има проблеми, които тормозят неистово всички, живеещи в него. 

Съседи шушукат, че сега в фамилията има напрежение, което е подбудено от двамата родители. Според осведомени, бащата на падналото момиче е хванал в невярност жена си и от известно време в дома им има дразги и очевидни неразбирателства.

Комшиите на огромното семейство описват, че двамата са в развой на разлъка, като съгласно тях това може да е една от аргументите за случая от тази заран, написа BulNews.

Експерт съобщи, че най-вероятно 7-годишното дете е скочило от прозореца на кухнята, защото при несъзнателно рухване то би блъснало първо главата си. Друг аргумент за това е, че пред входа личат следи, където момиченцето е паднало, които са на метри от терасите, което би било допустимо при скок. В случай на случай с рухване, детето би трябвало да се озове директно под самите тераси на входа.

Семейството има три деца – падналото 7-годишно момиченце, 18-годишен наследник и още една щерка на 22 години.

Освен днешната ужасяваща преживелица, справка сочи, че преди към 3 години – на 26 декември 2021 година, най-голямото дете – Ивелина, е предизвикала тежка злополука край Мраморен.

Вследствие на случая тогава почина неин другар – 25-годишният Борис Сашов.

Заради трагичното произшествие, преди два месеца Ивелина Лалковска бе наказана и получи условна присъда. 

Според документите по делото, тя е управлявала колата в онази нощ. Момичето седяло зад кормилото на лек автомобил „ Ауди 80 “, като се движела с превишена скорост от към 135.8 км/ч, при оптимално позволена такава отвън обитаемо място от 90 км/ч. Тя е позволила пътно-транспортно произшествие, вследствие на което и по несъобразителност е предизвикала гибелта на 25-годишния Борис Сашов.

Снимка от злополуката на 26 декември 2021 година

Заради злополучния случай 22-годишното момиче е наказано на една година и четири месеца „ отнемане от независимост “, чието осъществяване е отсрочено за период от три години.

Според близки до фамилията, младата жена към момента претърпява тежко нещастието. Това, в композиция с проблемите на родителите, най-вероятно се отразило и на нейната дребна сестричка.

Какво тъкмо е станало в кошмарната заран през днешния ден – следва да разплетат проверяващите.

По случая към този момент работи и Държавна организация за протекция на детето.

Преди минути пък стана ясно, че 7-годишното момиченце ще бъде превозено в „ Пирогов “.

Освен счупения на две места крайник, се оказва, че тазът на момиченцето също е потрошен.

Към момента няма заплаха за живота на детето, само че при сходно рухване е доста допустимо след това да се появяват други затруднения. Това е била повода медиците във Враца да вземат решение момиченцето да бъде откарано в софийската болница.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР