Нито расизъм, нито антициганизъм съществуват на Стария континент и това

...
Нито расизъм, нито антициганизъм съществуват на Стария континент и това
Коментари Харесай

Джамбазки: Антициганизъм в Европа няма

Нито расизъм, нито антициганизъм съществуват на Стария континент и това би трябвало да стане ясно на всички, изключително на така наречен зелени (либерали). Това съобщи българският евродепутат Ангел Джамбазки.

За нас в България е значимо всеки да съблюдава законите на страната и да се преценява с моралните полезности, които българското общество проповядва. Всичко друго е недодялан, незаконен популизъм, безапелационен е българският представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Повод за неговата реакция бе съвещание на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал от предишния четвъртък, на която беше разискван проектодоклад по отношение на използването на националните тактики за интеграцията на ромите и съществуващата рамка на Европейски Съюз за битка с отрицателното отношение към хората от ромски генезис, направен от Ромео Франц (Зелените/ЕСА, Германия). В своя отчет представителят на Зелените/ЕСА в Екологичен потенциал приканва тактиката за интеграция на хората от ромски генезис след 2020 година да включва правно обвързващи цели за страните членки, както и механизъм за мониторинг на ниво Европейски Съюз, с цел да се избегне злоупотребата с финансови средства и да се следи систематичната дискриминация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР