Nissan обяви, че по време на международното изложение в Токио ще

...
Nissan обяви, че по време на международното
изложение в Токио ще
Коментари Харесай

Nissan анонсира още две новости за Автосалон Токио 2017

Nissan разгласи, че по време на международното изложение в Токио ще се състоят премиерите на два специализирани автомобила, демонстриращи капацитета за модификации, с който разполага марката.

Първият от новите коли ще бъде Paramedic Concept и се явява петото поколение линейка, която създава Nissan и която е налична само на пазара в Япония. Новата генерация е създадена на базата на модела NV350 Caravan, и от компанията споделят, че вследствие на това решение, пациентите ще могат да разчитат на повишен комфорт, а парамедиците ще получат по-голямо пространство и свобода за деяние.

Вторият нов профилиран автомобил, който ще показват от Nissan на салона в Токио ще бъде e-NV200 Fridge Concept и както подсказва името му, това ще бъде компактен хладилен автомобил с изцяло електрическо задвижване. От компанията коментират, че в следствие на по-компактните си размери, новият автомоибл няма да изпитва усложнения с навлизането в центровете на големите градове, в част от които използването на големи превозвачи е напълно неразрешена.

Интересна специфичност на e-NV200 Fridge Concept е тази, че концепцията е оборудвана с два литиево-йонни батерийни блока. По-големият от тях- 24 kWh, се употребява за задвижването на самия електрически автомобил, а вторият- 12 kWh, е презназначен за функционирането на хладилното отделение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР