Никой не беше подготвен за пандемията - никой не очакваше

...
Никой не беше подготвен за пандемията - никой не очакваше
Коментари Харесай

Бивш външен министър прогнозира по-дълги последствията върху икономиката ни

Никой не беше квалифициран за пандемията - никой не очакваше това, което ни се случи.Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният външен министър Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

"Правителството на доктрина стартира да подкрепя бизнеса, само че икономическите ограничения от вида на 60/40 се заявяват и са положителни като планове, само че в действителност са обраснали от бюрократщина. Мярката, колкото и добре да е замислена, на процедура не работи ", сподели още той.

Икономист: Промяната в налозите не се прави с лека ръка

"Кризата не е свършила, само че е овладяна на международно равнище. Подобни рецесии не основават нищо ново, само че дават ускоряване на към този момент съществуващи трендове - като тази за основаването на съмнение сред Съединени американски щати, Китай и Русия ", разкри Митов.

"Виждате, че има страни, които лъжат за заболелите си и смъртните случаи от ковид. Може да се окаже, че след отварянето на границите ще има нови огнища ", разяснява някогашният външен министър.

"Може да има по-дълги следствията върху стопанската система ни от предстоящото ", приключи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР