Никол Станкулова влиза в имотния бизнес. Повод за предположенията даде

...
Никол Станкулова влиза в имотния бизнес. Повод за предположенията даде
Коментари Харесай

Никол Станкулова влиза в имотния бизнес с мъжа на Гери Малкоданска

Никол Станкулова влиза в имотния бизнес. Повод за догатките даде самата тя. Синоптичката на Нова тв загатна на 3 март, че започва нов план, като показа в обществената мрежа фотоси с интериорния дизайнер Алекс Ковачев – мъжът на колежката й Гери Малкоданска, която също е в отпуск по майчинство.
„ Дом. Държа да ми носи обич. Как обаче се основава подобен? Говорим си с Алекс Ковачев ”, анонсира Никол. Едва ли става дума за тв предаване, каквито упоритости Никол имаше преди време. До преди да излезе в отпуск по майчинство, тя бе и измежду панелистите в предаването „ На кафе ”, като с другата ефектна синоптичка на Нова тв Гери Малкоданска се редуваха да са в ефир. Предвид спестовният анонс на Никол и таговете в поста й, които засягат единствено първокласни парцели, по всяка възможност става дума за подкаст или друга поредност, тясно обвързвана с интериорния дизайн. В първия епизод очевидно фокусът ще е върху активността на Алекс Ковачев. Нищо чудно и планът на Никол да е напълно в съдействие с мъжа на Гери. Както е известно, той има компания за интериорен дизайн, която е измежду водещите в сферата. Жена му Гери Малкоданска също взе участие ефективно, дори популяризира някои от жилищата, обзаведени от Алекс и екипът му.

От споделените фрагменти, стана ясно, че в един от тях е сниман и диалога на Никол с Алекс за това по какъв начин се основава дом, което надали е инцидентно. Още повече, че става дума за необятен и първокласно обзаведен пентхаус. „ Скоро всичко в подробност... единствено за ценители ”, отвърнала е Никол на Алекс, откакто той посочи в коментар под поста й, че няма самообладание да покажат приятния диалог.

Синоптичката, която роди втората си щерка Андреа в края на октомври, предходната година, се завърна много бързо към работата. Едва ли е изненадала някого, тъй като Никол не отсъства дълго от ефира на Нова тв и откакто роди огромната си щерка Теа. Красавицата прекъсна втория си отпуск по майчинство, като първо блесна дни преди Коледа, предходната година в репортаж за самодейността на Нова тв „ Време за вяра ”, чиято цел е да помогне на изоставени кучета да намерят нов дом и нови стопани. Както е известно, Никол е буен бранител на животните, и това не е първата благотворителна акция, в която взе участие. Затова не е чудно, че тя освен театралничи, прегръщайки куче в подслон наред с другите синоптици на Нова тв, и показа пред камерите за акцията. След като се появи с кучето Добрин в репортажа на Нова тв, Никол влезе с Мушмула в студиото на Новините на Нова тв и дори в нейно наличие сподели прогнозата за времето.

С новата си роля, обвързвана с интериорния дизайн, Никол Станкулова, която на 8 август ще чества 34-тия си рожден ден, несъмнено провокира любознанието. Още повече, че май не става дума за предаване, за каквото се смяташе, че мечтае от дълго време. Красавицата, чийто мъж е Теодор Минев – синът на банкера Цеко Минев, има нужния опит. През 2015 година тя води рубриката „ Никол и експертите ” в предаването „ Събуди се ”, в което разказваше за забавните специалности, като прекарваше една „ работна промяна ” със своите герои. По-късно хубавицата съвместяваше работата си като синоптик с воденето на друга графа, този път в утринното предаване на Нова тв „ Здравей, България ”. Никол правеше изявленията с известни персони в рубриката „ Денят на... ”. Дали напълно се е разделила с концепцията да е водеща в тв ефира или планът, който започва, е просто в допълнение предизвикателство, следва да се разбере.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР