Никои други крака на света на са обиколили местата, където

...
Никои други крака на света на са обиколили местата, където
Коментари Харесай

Всеки човек е уникален на света - новата реклама на Кока-Кола

Никои други крайници на света на са обиколили местата, където ти си се разхождал. И никои други очи на света не са виждали това, което ти си виждал. Никой не е живял живота, който ти си живял. Да се държим еднообразно би било шаблонно. Колко скучно би било това? Ето за какво има единствено едно мен. И единствено едно ти на света.

Това се споделя в новата реклама на " Кока-Кола " от Щатите, в която марката утвърждава разликата на велика полезност. Видеото беше излъчено на финала на лигата за американски футбол в страната Супербоул 2018. 

Думите в рекламата са като поема, написана от стихотворец и текстописец, споделя изданието за маркетинг Adweek. Това е Бека Уадлингър от рекламна организация Wieden + Kennedy Портланд. Преди да стартира работа в света на рекламата, тя приключва докторантура по твърческо писане на британски език. Междувременно написа и книга с лирика. 

Да бъде художествена и в това време грабваща вниманието една реклама е мъчно и може да не проработи чак толкоз добре. Но " Кока-Кола " се оправя с това видео, постигайки обаятелен баланс сред роматичните фрагменти и добре направените думи, които ги озвучават, с цел да реализира типичния за марката културен резонанс. И с всичко това... ефективно се продава безалкохолно. 

Ето и рекламата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР