Ние изнасяме оръжие, амуниции за наши партньори за ЕС, няма

...
Ние изнасяме оръжие, амуниции за наши партньори за ЕС, няма
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма скрит внос на оръжие за Украйна

" Ние изнасяме оръжие, амуниции за наши сътрудници за Европейски Съюз, няма прикрит импорт за Украйна , нашата стъпка е експорт към Полша. Думичката Украйна я няма (в изявлението пред " Гардиън " - б.р.), аз говорех за експорт за Полша. ". Това съобщи в Брюксел министър председателят в оставка Кирил Петков във връзка изявлението му в английския ежедневник " Гардиън ". Той е в белгийската столица за присъединяване в срещата на върха на Европейски Съюз - Западни Балкани.

За решението на Народното събрание е значимо е да имаме оптималната представителност , сподели Петков.

Решението, което Френското държавно управление и Европейски Съюз действително поддържат и осъзнават, че българските условия стават европейски, сподели Петков.

" Време е държавното управление на РСМ да поведе своята нация. Те са подготвени да създадат стъпките това да стане действителност. С помощта на европейската дипломация, на натовските сътрудници ще могат да преодолеят компликациите и да поведат своята нация към Европа ", изясни министър председателят в оставка и сподели, че получил поздравления от всички министър председатели.

" За това, че взехме проевропейска позиция, те са разбрали изискванията, които са значими за България. Много е значимо правата на българите да са предпазени в РСМ, това е значимо за всички. Нашите условия са европейски ", сподели Петков.

Той посочи, че е доста значимо един политик да си държи на думата. Важно е такива решения да се вземат с оптимално необятна поддръжка . Това решение би трябвало да бъде с оптимално необятна поддръжка - 170 от 240 депутати.

" Възраждане " се изявиха, макар че и те осъзнават, Има Такъв Народ също поддържат. Разбираме, че другата изразителност е била политическа дъвка, която се употребява ", изля мислите си министър председателят в оставка Кирил Петков.

По думите му в този момент напълно задачата е при македонците. Мисля, че европейската дипломация ще стартира да работи интензивно, да може това предложение да се одобри. И РСМ би трябвало да желаят правата на всички общности да са предпазени , предложи той и сподели, че това е съществена задача и за европейските ни сътрудници.

Ние като държавно управление платихме голяма цена, с цел да стигнем до тук, в този момент тяхната цена би трябвало да бъде платена. Цената, която платихме не беше за РСМ, а за това, че спряхме корупцията , сподели Петков във връзка рухването на българското държавно управление след избор на съмнение за неуспех във финансовата политика.

" Има решения, които да се вземат бързо, мисля, че верният метод е както го направихме ние ", добави Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР