Когато дойде време за избори, наистина трябва да се избира,

...
Когато дойде време за избори, наистина трябва да се избира,
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев: Избираме бъдещето на България. Бъдете активни

Когато пристигна време за избори, в действителност би трябвало да се избира, тъй като избираме бъдещето на България. Избираме хора, които ще ни съставляват. Ето за какво - бъдете дейни!

Това сподели водачът на Политическа партия „ Български напредък " ген. Стефан Янев по време на среща с жители в Борисовата градина в столицата. Той е лидер на листите за народни представители на партията в 24 МИР - София и 16 МИР - Пловдив.

„ Нека да гласуваме, всеки със своите желания. А тези, които ни харесват - с №16 в бюлетината, за „ Български напредък ", прикани ген. Янев.

„ Надяваме се, че следва триумф за България. Работим за този триумф ", съобщи Красимир Янков, който е лидер на листите в 23 МИР в София и 27 МИР - Стара Загора.

По думите му от „ Български напредък " поставят старания да убедят жителите, че може да има друга България, която да бъде сигурна, обективна и благоденстваща. „ Тогава ще има триумф за България ", безапелационен бе Янков.

В словото си инж. Деница Янакиева - лидер на листата в столичния 25 МИР и претендент за евродепутат, се обърна към жителите: „ Вървим напред по пътя за по-добрия живот на българите. Със блян за битка с демографската рецесия и по-благоденстващ народ. Нека бъдем дружно по този път! ".

По време на събитието бяха показани разнообразни форми на спортни занимания, които дават опция за физическа интензивност. Тя е извънредно значима най-много за подрастващите, тяхното здраве и построяването им като персони. Сред тях се открои демонстрацията по кикбокс, водена персонално от 5-кратния първенец на България в този спорт и треньор Марчо Марков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР