Двойка, която беше сериозно ранена при ужасяваща катастрофа с влакче

...
Двойка, която беше сериозно ранена при ужасяваща катастрофа с влакче
Коментари Харесай

Жертвите на катастрофата в Алтън Тауърс се ожениха, докато празнуват идилична сватба

Двойка, която беше съществено ранена при ужасяваща злополука с влакче в увеселителен парк в Алтън Тауърс преди девет години, се ожениха този уикенд, заобиколени от семейство и другари.

Лия Вашингтон и Джо Пю, които оповестиха годежа си през март 2022 година, отпразнуваха своя специфичен ден в идиличния хотел Woodlands в Лийдс. Лия носеше зашеметяваща бяла рокля, съчетана с воал и елегантни бижута, и беше забелязана да се усмихва на камерата, до момента в който държеше своя букет от бели рози. Тя върза косата си откъм гърба и имаше къдрици начело. Сегашният й брачен партньор Джо избра смокинг и папийонка за деня. Двойката се наслаждения на банкет за питиета със фамилията и приятелите си, защото пианист свири музика онлайн, с цел да означи мотива.

Ексклузивни фотоси от церемонията демонстрират двойката да се смее и усмихва с обичаните си хора, а гостите на сватбата наподобяват елегантно костюми и цветни рокли. Едно от изображенията демонстрира Лия от Барнсли, Южен Йоркшир, която държи пиво и се усмихва с гостите си на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР