„Ние идваме!“ съобщават за скандално писмо на главния прокурор на

...
„Ние идваме!“ съобщават за скандално писмо на главния прокурор на
Коментари Харесай

Ние идваме!: Със скандално писмо до евроинституции Гешев позори България

„ Ние идваме! “ оповестяват за скандално писмо на основния прокурор на Република България Иван Гешев, адресирано до ръководителя на Европейския парламент Давид Сасоли, ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, основни еврокомисари, ръководители на парламентарни групи и посолства на съюзнически страни в София, в което се " опозоряват " български министър-председатели, министри, политически водачи, президента на Републиката, депутати и цивилен деятели.

" За нас от „ Ние идваме! “ е възмутим обстоятелството, че българската прокуратура се трансформира във фактор, който вреди с лъжи на положителното име на България, с изключение на със личното си държание в страната, само че и на интернационалната сцена.

Въпреки авансово упования резултат, призоваваме Висшия правосъден съвет да вземе отношение към този неприличен акт и да върне основния прокурор в действителността на неговите пълномощия, до момента в който към момента ги извършва.

Председателят на придвижването Николай Хаджигенов съобщи: „ Това е следващ, уповавам се финален опит на Иван Гешев да провокира състрадание към себе си пред институции и дипломатически представителства, които от дълго време са наясно със същността и функционалните характерности на българската прокуратура и персонално на основния прокурор. Това е „ комичен рев “, който още един път демонстрира, че сходни хора ще вредят на страната до последния ден, в който съставляват тази значима за страната ни институция “ ", разясняват от " Ние идваме ".

Можете да видите писмото тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР