Мравките могат да бъдат наистина досадни, особено когато ги намерите

...
Мравките могат да бъдат наистина досадни, особено когато ги намерите
Коментари Харесай

Прогонете мравките от дома си за минути с „естествен“ артикул за £1,30 – и те ще стоят настрана с месеци

Мравките могат да бъдат в действителност досадни, изключително когато ги намерите да се разхождат из дома ви – само че има на ниска цена и елементарен метод да ги прогоните за месеци.

С повишението на температурите нараства и вероятността да забележите мравки към парцела си, само че специалист показа метод да държите насекомите настрани, когато температурите скочат.

Джон Стюарт, член на техническия екип на Pelsis, хвърли светлина върху ефикасните тактики за унищожаване на мравките, като призна, че те могат да бъдат „ стеснение “, когато времето стане по-топло и „ мравките са по-активен ". Той сподели, че " превантивните ограничения " ще ги държат надалеч.

Стюарт сподели, че е значимо да се отстраняват евентуалните входни точки за мравките, оповестява The Express. Ако търсите естествени възпиращи средства, той предложи да опитате да поръсите канела, пикантен червен пипер или черен пипер " по пътеките на мравките и входните точки ", защото това може да " наруши техните ароматни следи и да ги обезкуражи да влязат в дома ".

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР