Уейн Рууни вярва, че Манчестър Юнайтед сега е в по-лошо

...
Уейн Рууни вярва, че Манчестър Юнайтед сега е в по-лошо
Коментари Харесай

Уейн Рууни разкрива чувствата си към Ман Юнайтед под ръководството на Ерик тен Хаг с брутална подигравка на Дейвид Мойс

Уейн Рууни има вяра, че Манчестър Юнайтед в този момент е в по-лошо състояние, в сравнение с беше, когато Дейвид Мойс беше управител.

Мойс беше първият човек, който размени сър Алекс Фъргюсън, само че не съумя да изкара цялостен сезон, защото беше уволнен след четири оставащи мача. Шотландецът заплати цената за неуспеха да се класира за Шампионската лига, като Юнайтед в последна сметка записа най-ниското си класиране от 24 години.

Настоящата акция се обрисува да бъде още по-лоша за Червените дяволи, като тимът на Ten Hag е осми във Висшата лига. Рууни беше основен състезател по време на престоя на Мойс като управител, завършвайки годината като голмайстор на клуба.

И в този момент той твърди, че Мойс е приключил по-добра работа, в сравнение с Ten Hag сега. Легендата на Юнайтед предизвести, че холандецът и неговият тим в този момент се борят да спасят бъдещето си на Олд Трафорд.

„ Толкова е мъчно. Много е непредсказуемо. Както сподели Микел [Артета], идваш на „ Олд Трафорд “ и нямаш визия какво представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР