Невероятно преживяване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария

...
Невероятно преживяване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария
Коментари Харесай

Каква е връзката на Мария Бакалова с Ергенът?

Невероятно прекарване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария Бакалова на Гаджето си Валери Григоров-младши. Тя го заведе да се посмеят дружно на премиерата на книга, писана единствено от дами. На сцената в последния миг се появи и плюс сайз моделът Пам Велидис - една от най-обсъжданите участнички в „ Ергенът “, която свети с разсъдък и лъчезарно лъчение.

Симпатягата Валери, който нашумя около присъединяване си в риалити шоуто " Игри на волята ", е наследник на олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева. А актрисата Мария Бакалова, която популяризира България и Бургас по целия свят, разгласи новината за връзката им точно на Свети Валентин. От тогава двойката се демонстрира без терзания в общественото пространство, написа " Флагман ".
-->
Премиерата на сборника " Виж в този момент, моето момиче " бе нощес в столицата. Книгата излиза с идея – да поддържа дами, устремени да се развиват в областта на културата и образованието тук, в България.

Мария Бакалова и Валери Григоров се посмяха с истории от книгата, изпълнени прелестно от създателите Ваня Щерева, която даже стоеше до светската двойка, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис, която се включи изключително.

А като специфичен посетител на събитието Мария Бакалова даде обещание да се включи със своя история в идващото издание на сборника.

Книгата ще бъде показана и в Бургас и Варна.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР