Непознат мъж прояви агресия срещу Петя Ангелова - съпругата на

...
Непознат мъж прояви агресия срещу Петя Ангелова - съпругата на
Коментари Харесай

Непознат се нахвърли на съпругата на актьора Деян Ангелов ВИДЕО

Непознат мъж прояви експанзия против Петя Ангелова - брачната половинка на артиста Деян Ангелов. За случая алармира брат му - Дарин Ангелов, в своя Инстаграм профил. Той качи къс видеоклип, на който се вижда по какъв начин мъж блъска нападателно по прозореца на колата ѝ, размахвайки междинен пръст.

 Инцидентът се развива на ул. " Гурко " и ул. " Раковска ". Причината е, че Петя Ангелова несъзнателно е опръскала въпросния мъж, до момента в който кара. " На ул. Гурко няма огромни локви ", разяснява Дарин Ангелов. От видеоклипа се чува, че мъжът ѝ споделя " Снимай, снимай " и приключва с вулгаризми.

В момента по случая тече следствие. Това споделиха за " 24 часа " Петя и Деян Ангелови. Камерите от обектите в близост ще бъдат конфискувани, а записите от тях прегледани.

" Този човек твърди едни неща, аз не съм сигурна в това, което той споделя. Агресията си е експанзия. Тя е проявена ", изясни Петя Ангелова. На този стадий брачната половинка на артиста не може да даде повече информация, защото тече разследване. " Това е просто безсрамие. Много експанзия, доста нещо ", добави Деян Ангелов.

Дарин Ангелов помоли всеки, който види мъжа, показал експанзия против снаха му, да се свърже с него или брат му.

   Вижте тази обява в Instagram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР