Неподходящо средство за измиване, неподходящо бельо или сутиен - вижте

...
Неподходящо средство за измиване, неподходящо бельо или сутиен - вижте
Коментари Харесай

Тези навици ще подобрят интимното ви здраве

Неподходящо средство за измиване, неуместно долни дрехи или сутиен - вижте какво може да се отрази отрицателно на ви.
Следете своя менструален цикъл
Ще ви бъде доста по-лесно да забележите, в случай че нещо не е наред, когато знаете по кое време е била последната ви менструация.
Спете голи
Да, в случай че желаете тялото ви да си почива оптимално добре, спете голи. Така кожата усеща свободата и си почива от облеклата. Ако въпреки всичко не се чувствате удобно, изберете памучно спално долни дрехи.
Избягвайте тесните бикини
Бикини, прашки, дантелено долни дрехи от синтетични материали - всичко това се отразява зле на интимната хигиена. Тези изкуствени тъкани пречат на кожата да диша, тя се изпотява. А това може да докара до бактериален вагинит или така наречен бяло течение.

Не използвайте всеки ден артикул за интимна хигиена
Много от продуктите съдържат нападателни съставки. И вместо да възстановяват, те алкализират микрофлората. Измивайте с вода. Това е най-хубавата хигиена.
Контрацепция? Само след обзор от експерт
Да, не можете да влезете в аптеката и да си купите хапчетата на приятелката си. Първо би трябвало да минете през кабинета на гинеколога. Той ще ви предпише най-подходящите за вас контрацептиви.
Не игнорирайте сърбежа и другите тайни
Лекият, само че противен сърбеж, както и секретите не са за подценяване. Могат да бъдат породени освен от простуда, само че и от редица инфекциозни болести. Задължително отидете на обзор.
Изхвърлете неуместните сутиени
Първо, купете единствено откакто сте пробвали и открили, че сутиенът е тъкмо като за вашите гърди. Не би трябвало да ги притиска и изкривява.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР