Русия започна учения с тактически ядрени оръжия недалеч от границите

...
Русия започна учения с тактически ядрени оръжия недалеч от границите
Коментари Харесай

Русия прави учения с с тактически ядрени оръжия край границата на Украйна

Русия стартира учения с тактически нуклеарни оръжия близо до границите на Украйна. Москва разгласи, че тренировките са в отговор на външните закани против суверенитета на страната.

Според анализатори Кремъл евентуално засяга концепцията на френския президент Еманюел Макрон за изпращане на европейски войски в Украйна.

В същото време първият посланик на Киев предложи западните съдружници да свaлят съветски ракети над територията на страната му.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора

Думите са тълкувани като следващия апел за ускорение на доставките на муниции и системи за въздушна защита на Украйна. А нощес 27-те утвърдиха публично проекта за потребление на замразените активи на Руската централна банка в Европа за подкрепяне на Киев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР