Необикновеният вид на ананаса символизира фантазия и величието, както и

...
Необикновеният вид на ананаса символизира фантазия и величието, както и
Коментари Харесай

Ананасът и ябълката са мощни талисмани

Необикновеният тип на ананаса символизира фикция и величието, както и вълшебствa. Ананасът развива креативните благоприятни условия и способността да виждате необикновеното в елементарните неща.

Амулет във тип на ананас е съвършен за креативните натури, както и за хората, които имат потребност от креативност, с цел да работят по-функционално. Малък сребърен ананас спомага за развиването на бизнеса.

Ако върху бюрото или покрай тялото си държите железен талисман с формата на ананас, това ще способства за бързото ви бизнес развиване и ще ви помогне да постигнете огромен триумф.

 Ананас

Ананасът символизира самостоятелните достижения, по тази причина в никакъв случай не го носете в джоба си, а покрай тялото. Друг вид е да е покрай работното ви място.

Ананасът има и способността да оказва помощ в любовта. Сокът му се употребява за приготвянето на любовни еликсири. Ако подарите на половинката си амулет с формата на ананас, възприятията й към вас няма да угаснат.

Ябълката също е мощен амулет. Тя символизира противоречивостта, прелъщение и възобновление, човешкото грехопадение и избавление. Ябълката участва в доста приказки и легенди.

 Ябълки

Ябълката символизира и безконечна младост. Ябълката – както плодът, по този начин и дървото, излъчва мощна съзидателна сила. Талисман е както плодът, по този начин и ябълково стръкче.

Ябълката усилва енергийния капацитет на притежателя си, подарява го с добрина, чистосърдечност и сърдечност. Този амулет спомага за триумфи в учението, във вашата работа и семейство.

Талисман с ябълков цвят подарява притежателя си с поетичност и схващане на човешката душeвност, резервира чувството на младост и спомага за верния избор в сериозен миг.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР