Изключително засилено полицейско присъствие се наблюдава в днешния следобед в

...
</TD
>Изключително засилено полицейско присъствие се наблюдава в днешния следобед в
Коментари Харесай

Почерня от полиция край булевард Източен в Пловдив

Изключително засилено полицейско наличие се следи в днешния следобяд в карето сред бул. " Източен " и улиците " Богомил ", " Варшава " и " Лев Толстой " в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Причината е полуфиналният мач-реванш за Купата на България сред футболните тимове на Ботев Пловдив и ЦСКА-София.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на стадион " Христо Ботев “ ще се правят щателни инспекции на всички гости. Униформените няма да позволяват лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни  без пълновръстен компаньон. 

При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Поведението на публиката ще бъде снимано със специфични видеокамери и дрон, а в случаите на установени противообществени прояви (хвърляне на бомбички, димки, сбивания и други) нарушителите ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

Съгласно заповеди на кмета на Община Пловдив в деня на срещата за времето от 16.00 до 22.00 часа се не разрешава продажбата на алкохол на територията на спортната зона. При нужда за същия период ще се стопира и придвижването на моторните транспортни средства в региона на стадион " Христо Ботев “ в следните прави:
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР