Луната е в знак Скорпион до 11:25ч на 23 май

...
Луната е в знак Скорпион до 11:25ч на 23 май
Коментари Харесай

В този ден Самият Създател помага във всичко

Луната е в символ Скорпион до 11:25ч на 23 май

Опасно време,  през което нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Много хора изпитват негативни усеща и отрицателни страсти. Зачестяват конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Нужно е да се запази възприятието за комизъм, само че без да минава в озлобен жлъч. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Хората се усещат по този начин, като че ли целият сок е изцеден от тях. По-късно обстановката се трансформира и тези, които са съумели да се оправят с отрицателното външно въздействие, се усещат въодушевени и даже в известна еуфория.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:02ч 

Това е най-мощният ден на лунния месец. Най-подходящият за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Атмосферата е мощно наситена с сила. Възможно е да употребявате силата на Луната в собствен личен интерес. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател оказва помощ във всичко.

Днес се отваря Небесното око. Това е енергийната точка в средата на челото тъкмо над равнището на веждите, по този начин наречената шеста чакра. Тя е обвързвана с интуицията и логиката, оказва помощ ни да виждаме по-ясно нещата.

Можете да се занимавате с битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки. Добре би било енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този лунен ден носи от време на време със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден другояче ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение. 

Следва 15 лунен ден от 20:02ч на 22 май до 21:12ч на 23 май

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР