От 21 май, до 12 часа на 23 май /четвъртък/,

...
От 21 май, до 12 часа на 23 май /четвъртък/,
Коментари Харесай

Ограничения на движението в тунел „Мало Бучино“ на АМ „Струма“

От 21 май, до 12 часа на 23 май /четвъртък/, се лимитира придвижването в тръбата за Кулата на тунел „ Мало Бучино “ на автомагистрала „ Струма “. Трафикът ще минава в двете посоки в тръбата за София. Временната организация за придвижване е поради ремонтни действия на осветлението в оборудването.

Предвид упования натоварен трафик през идните почивни дни за 24 май прекосяването през тунела ще се реализира без ограничавания. След празниците ремонтът на осветлението ще продължи в тръбата за София.

Шофьорите е належащо да карат с нараснало внимание, като следват прецизно основаната организация на придвижване и ограничаването на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породено стеснение, само че подхванатите действия са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване, нужната отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР