ГЕРБ-СДС искат второ извънредно заседание на парламента заради цените на

...
ГЕРБ-СДС искат второ извънредно заседание на парламента заради цените на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС искат второ извънредно заседание за днес заради цените на тока

ГЕРБ-СДС желаят второ изключително съвещание на Народното събрание поради цените на тока. Това обявиха народните представители от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова и Тома Биков на брифинг пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Искаме да приключим през днешния ден с този свободен ден от предизборната акция. Сигурен съм, че от последващо съвещание няма никакъв смисъл ", съобщи Биков.

" Днес ние от ГЕРБ-СДС и сътрудниците от Движение за права и свободи внесохме искане за второ изключително съвещание за през днешния ден, с цел да създадем чуване на ръководителя на КЕВР и зам.-министъра на енергетиката по тематиката, обвързвана с цената на ел. силата. Това е въпрос, който вълнува всички и би трябвало да бъде обяснен още в днешния ден и спекулациите да паднат ", сподели Теменужка Петкова.

" Нестандартното ни решение е, с цел да се спрат опитите да се злоупотребява с измененията в Конституцията. Когато взехме решение Народното събрание да има непрекъсваемост на мандата, нашата цел беше да се оказва надзор върху изпълнителната власт, а не залата на Народното събрание да се трансформира в предизборна естрада ", сподели Тома Биков. 

" До момента нямаше никакъв смисъл от съвещанието, уверен съм, че и от идващото няма да има, само че го вършим, с цел да не трансформираме Народното събрание в трамплин, няма да помогне на никого това ", добави депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР