Немското издание на Dodo публикува забавна история, случила се по

...
Немското издание на Dodo публикува забавна история, случила се по
Коментари Харесай

В Германия глобиха куче за превишена скорост

Немското издание на Dodo разгласява занимателна история, случила се по локалните пътища. Шофьор получава санкция за превишена скорост в размер на 50 евро. В същото време сега на нарушаването кучето на лидера скача в коленете му и камерата го снима като водач. Според немското законодателство притежателят на транспортното средство може да оспорва глобата, защото не е разпознат.

Кучето скача в скута на стопанина си и се задържа там едвам няколко секунди, само че тъкмо тогава колата минава около пътната камера, която записва превишената скорост. Според притежателя на автомобила кучето нормално е закопчано със специфичен защитен колан, който защищава кучето по време на шофиране и лимитира придвижването му из салона. Този път обаче лидерът не запомнил да закопчае домашния си любим.

Според немското законодателство при снимане пътните камери би трябвало да разпознават индивида зад кормилото. В противоположен случай нарушителят има право да оспори решението в съда. Въпреки това водачът, който получи наказателното разпореждане, заплаща добросъвестно дължимите 50 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР