ЖЕНЕВА (АП) — С помощта на Пол Маккартни Параолимпийските игри

...
ЖЕНЕВА (АП) — С помощта на Пол Маккартни Параолимпийските игри
Коментари Харесай

Песента на Пол Маккартни започва Параолимпийските игри със 100-дневно обратно броене до церемонията по откриването в Париж

ЖЕНЕВА (АП) — С помощта на Пол Маккартни Параолимпийските игри стартират своята 100-дневна конкуренция в понеделник до церемонията по откриването в Париж през Август.

Бившият Бийтъл е разрешил на „ We All Stand Together “ – присъщата мелодия от награден анимационен филм, който той е написал и продуцирал преди 40 години – да бъде употребена в промоционален филм за Международния параолимпийски комитет.

„ Сър Пол в действителност схваща какво представляваме като придвижване и той беше толкоз великодушен към нас “, сподели президентът на IPC Андрю Парсънс пред Асошиейтед прес. „ Не беше мъчно да го убедя, това беше нещо, което пристигна доста естествено. “

След 100 дни от понеделник, церемонията по откриването на Летните параолимпийски игри на 28 август ще се организира в част от Шанз-Елизе и Place de la Concorde. 4400 спортисти, които вземат участие, ще се състезават през идващите 11 дни, следени от до 2,7 милиона фенове тук-там, в това число тези под Айфеловата кула и във Версайския замък.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР