Не сме вождистка партия. Това се видя много ясно вчера.

...
Не сме вождистка партия. Това се видя много ясно вчера.
Коментари Харесай

Петър Витанов: Победа за БСП ще е да имаме един глас повече от ГЕРБ

Не сме вождистка партия. Това се видя доста ясно през вчерашния ден. Не считам, че Корнелия Нинова е била неодобрена. Смятам, че целият Пленум, цялата партия излезе обединена.
Това сподели пред бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов, който зае второ място в листата на партията за евроизборите.

" И аз останах малко сюрпризиран от този избор, само че това ме окуражи да работя още по-усърдно за успеха на евроизборите. Корнелия Нинова носи тъкмо толкоз отговорност за резултатите на изборите, колкото и всеки различен, който гласоподава за листата. Приемам наличието на Иво Христов в листата като доста позитивно. Неговото попадане в листата може да наподобява необичайно единствено на човек, който не познава господин Христов. Той е уверен левичар. Неговото наличие в листата на Българска социалистическа партия е доста позитивно. Не виждам нищо ненормално да имаме идентични тези с президентството, което също се нарежда като съпротива на това ръководство. Изказването на Бойко Борисов за Корнелия Нинова и Иво Христов на КСНС беше махленско ", сподели още Витанов.

" Българска социалистическа партия има всички шансове да вкара най-малко 7 евродепутати. За нас победа ще е да имаме един глас повече от съперниците ни. С оглед на ерозията в ГЕРБ си мисля, че изявлението на Мария Габриел, че и те ще завоюват 7 евродепутатски места е малко пресилено. Ние желаеме да променим България и Европа. Никой не може да слага под подозрение европейската ориентировка на Българска социалистическа партия ", безапелационен беше Витанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР