Не се учудвате как някои известни актриси и певици променят

...
Не се учудвате как някои известни актриси и певици променят
Коментари Харесай

С прическа и без нея: 10 звездни жени

Не се учудвате по какъв начин някои известни актриси и певици трансформират цвета на косата си съвсем всяка седмица, до момента в който косата им остава здрава на външен тип и „ оцелява “ при всички последващи опити? Мислите ли, че става въпрос за скъпа козметика и услуги на професионални стилисти? Изобщо не!

Много девойки са разбрали от дълго време: единственият метод да експериментирате свободно с косата си, без да повредите косата, е да носите перука! Така го вършат!

1. Тайри Бенск

Тайра Банкс от дълго време не крие, че постоянно носи перуки. Факт е, че от непрекъснатата операция на косата, нейната коса беше толкоз тънка, че стана просто невероятно да се появи по подобен метод на подиумите и аления килим. В същото време дамата не се колебае да покаже косата си на почитатели в Instagram и ги предизвиква да се отнасят към техните „ дефекти “.

2. Рита Ора

Постояното боядисване на косата доста я поврежда, с цел да избегне вероятни проблеми, тя  отива при стилиста който й поставя чисто нова перука – бързо, дейно и безвредно. Мнозина я познават като платинена русокоска, в действителност косата на Рита наподобява малко по-различно.

3. Ники Минай

Ники Минай се появява с нова прическа за всяко от неговите осъществявания. Естествено, „ родна “ коса не би издържала на такива натоварвания. Човек може единствено да гадае какъв брой перуки има известният рапър и имат ли отдадена стая?

4. Ким Кардашиян

За мнозина това ще бъде потрес, само че Ким Кардашиян също носи перуки. За първи път почитателите започнаха да подозират това, когато моделът се появи на обществено място с кокетно кокче, а по-късно с първокласна дълга коса.

5. Гуен Стефани

Световната популярност задължава Гуен Стефани постоянно да наподобява съвършено … Е, или най-малко през множеството време. И перуки и разнообразни подправени брави й оказват помощ в това. Във видеото и фотосите, които певицата пуска в Instagram, можете да видите, че същинската й коса не е толкоз превъзходна и копринена.

6. Бионсе

Само помислете! И Бионсе също там! И постоянно си мислих, че природата й е дала тази превъзходна купчина къдрици, нали? Всъщност певицата непрекъснато носи перуки и даже има лична сбирка от „ подправени прически “, чиято обща стойност надвишава 1 милион $! Всеки образец е изработен извънредно от естествена коса и коства минимум 10 хиляди.

7. Зенда

Някога се смяташе, че перуките са доста от дамите на възраст. Но в този момент даже младите девойки пробват изкуствена коса върху себе си, с цел да трансформират прическата си и да опитват с външния си тип. Една от тези моднички е 21-годишната певица Зендая. От няколко години тя постоянно си поставя подправена коса за събития и въобще не се колебае.

8. Дженифър Лопес

Дори Джей Лоу крие естествената си коса. Това е по този начин, тъй като те към този момент не са толкоз гъсти, колкото бихме желали, на някои места се вижда сивата коса, няма изцяло искра, на който всички почитатели на певицата се възхищават на нейните концерти, а дължината, както виждате, също не е една и съща.

9. Лейди Гага

Но Лейди Гага даже не се пробва да скрие любовта си към ярките перуки и ексцентричните облици като цяло. Ако не беше тях, евентуално даже не бихте чували за тази певица. Но в това време Лейди Гага не е срамежлива, поради което постоянно изпада в рецензия към клиентите в своя Instagram.

10. Кайли Дженър

Друга млада хубавица, която обича перуки, е сестрата на Ким Кардашиян, 22-годишната Кайли Дженър. Мнозина я познават брюнетка с дълга коса, само че Кайли също се появи на аудитория с руси, блестящо розови кичури, кисело зелено, оранжево, тюркоазено и даже лилаво коса

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР