Луксозните небостъргачи в Малайзия, построени от китайците, щяха да бъдат

...
Луксозните небостъргачи в Малайзия, построени от китайците, щяха да бъдат
Коментари Харесай

Вътре в изоставен „рай“ за £1 милиард, построен на зашеметяващо крайбрежие, което трябваше да приюти 1 милион

Луксозните небостъргачи в Малайзия, издигнати от китайците, щяха да бъдат „ желан парадайс “ – до момента в който не се трансфорат в „ нереален град “. "

Имотът за няколко милиарда $ беше предопределен да бъде " за цялото човечество ", само че вместо това лежи празен на брега на морето - единствено заобиколен от природа. Горският град може да наподобява като луксозен курорт, единствено на един хвърлей от Сингапур - само че е надалеч от действителността.

На пръв взор наподобява, че е елементарен метрополис със стотици високи здания сгради, първокласни вили и съвършени пътища. Въпреки това, посетителите скоро ще схванат, че това е злокобен " нереален град ", чийто единствен тон идва от чуруликането на птици.

Няма и коли. Разработчиците са похарчили 100 милиарда $ за парцела, с цел да привлекат купувачи от междинната класа, които живеят в чужбина.

Планът беше да се построи екологичен град, който включва воден парк, голф игрище, офиси, питейни заведения, и заведения за хранене. Китайските разработчици възнамеряваха в " райския " град да жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР