Не е обичайно за кралска особа да изпълнява други функции,

...
Не е обичайно за кралска особа да изпълнява други функции,
Коментари Харесай

Меган ще се появи в изненадващо и смислено амплоа

Не е всекидневно за кралска персона да извършва други функционалности, освен  протоколните, само че Меган, херцогинята на Съсекс, напълно скоро ще направи крачка в тази посока и ще се появи на страниците на английския Vogue.

Освен снимките, които следва да бъдат направени в идващите дни в дома й Frogmore Cottage, Меган ще има и ролята на гост-редактор на септемврийския брой и създател на един материал в него.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 8, 2019 at 6:34am PDT

 

Знаете, че този брой е най-важният в годината, тъй че присъединяване на Меган тъкмо в него не е по никакъв начин инцидентно. Но това присъединяване няма да бъде обвързвано с най-големите трендове в модата, а и не е разумно тя да приказва за мода. Очаква се в публикацията си Меган да изложи нещата, които я вълнуват и ангажират като херцогиня. В момента тя е патрон на Националния спектакъл, Асоциацията на университетите на английската общественост, Mayhew и Smart Works.

Освен това, съгласно UsWeekly, тя ще „ привлече определени жени, които са носители на промени, с цел да напишат свои есета “. Това е ужасно, тъй като Серина Уилямс е близка другарка на Меган и за мен персонално какво ще напишат тези „ дами, носители на смяна “ е даже по-интересно от публикацията на самата Меган. 

Определено е значимо Меган да употребява обстоятелството, че е най-известната жена в света, с цел да повдига и дава отговор на смислени въпроси. А измежду тях какво е да си брачна половинка на принц и махнали ли са на Арчи нощното хранене, допускам, са последните, с които английският Vogue би се заел.

 
Съсекс имат собствен Instagram
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР