Най-малките таланти в Гласът на България“ Иван Стоянов и Калина

...
Най-малките таланти в Гласът на България“ Иван Стоянов и Калина
Коментари Харесай

Децата в „Гласът на България“ взривиха сцената!

Най-малките гении в „ Гласът на България “ Иван Стоянов и Калина Енчева сложиха батковците и каките си от формата в задния си джоб, видя HotArena .

Те направиха неповторимо осъществяване на парчето на One Direction - Story of My Life. Вокалният им дуел беше по-скоро дует, в сравнение с борба, а представянето им взе акъла на всички треньори, принуждавайки Графа да се изправи пред извънредно сложното решение кой да продължи и кой не.

След като подвигнаха публиката на крайници, треньорът им реши, че някогашният ни представител на „ Детската Евровизия “ Иван е по-подготвеният да продължи напред в надпреварата. Сълзите от загубата за Калина бяха къси, защото не й бяха нужни доста причини, с цел да убеди някой от останалите треньори да я „ открадне “ в своя тим. Първи копчето „ желая те “ натисна рок легендата Иван Лечев , а малко след него това направи и Поли Генова.

„ Няма толкоз елементарно да я дам “, съобщи изпълнителката на „ На дебелоглав “. За нейно страдание обаче, Калина избра именития китарист и продължи в неговия тим, за наслада на гордите си родители, които не спираха да викат „ Браво “ в бекстейджа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР