Най-добрият ни тенисист Григор Димитров допусна поражение още на старта

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров допусна поражение още на старта
Коментари Харесай

Григор открива сезона на клей срещу световния №20; Джокович е в същата половина

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров позволи проваляне още на старта на Мастърса в Маями, с което постави завършек на сезона си на твърди кортове. Сега на нашето момче му следва да обърне погледа си към сезона на клей, който ще открие с присъединяване на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Монте Карло (9-17 април), като през днешния ден бе изтеглен жребият за конкуренцията.

Хасковлията не попадна измежду 16-имата сложени в тазгодишното издание на конкуренцията и ще започва още от първия кръг, където го чака конфликт с поставения под №15 Николоз Басилашвили. До този миг двамата са се срещали в формален дуел единствено един път, което се случва през 2017-а на полуфиналите на шампионата в София, като успеха е на страната на българина.

При възможен триумф родният ни представител ще се изправи против спечелилия от сръбското дерби сред Душан Лайович и Филип Краинович. Първата ни ракета попадна в четвъртината на международния №7 Каспър Рууд, който наподобява като най-вероятен противник на българина в осминафиналната фаза. Сред възможните съперници на нашия съотечественик в разногласието за място на полуфиналите пък са Камерън Нори, Хуберт Хуркач и Гаел Монфис.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР