Ultimate Tennis Showdown е демонстративната тенис лига, която Патрик Муратоглу

...
Ultimate Tennis Showdown е демонстративната тенис лига, която Патрик Муратоглу
Коментари Харесай

Издигаше се над мрежата: Монфис разкри как е загубил мач заради атрибутите на Карлович

Ultimate Tennis Showdown е демонстративната тенис лига, която Патрик Муратоглу сътвори преди 4 години, като целеше да възпламени повече младежи по спорта, употребявайки атрактивни нови правила. Форматът несъмнено се наложи и можем да го счетем за сполучлив, като доста градове по света към този момент провеждат събития от този тип, а редица от топ тенисистите с наслада се съгласяват да вземат участие.

Безспорно пък една от най-интересните хрумвания на UTS е да събира по 3-4 от огромните имена в тениса на вечеря и да снима диалога сред тях, което ни дава опция да разберем доста забавни истории от Тура, които другояче едва ли в миналото биха излезли нескрито. Точно такава преживелица реши да разкрие Гаел Монфис, до момента в който беше на маса със своите сънародници Жереми Шарди и Уго Юмбер, припомняйки на Шарди за техния двойков мач в Куинс през 2009-та година против 211-сантиметровия Иво Карлович и Ловро Жовко, който надали двамата французи в миналото ще не помнят.

Монфис: Помниш ли оня иконичен мач на двойки, който играхме в Куинс (смее се)?

Шарди: Започнахме загрявката и таман изпълнявахме сервиси. Изведъж Гаел ме повика и ме накара да обърна внимание на това, че половият член на Карлович се подава над мрежата (всички се разсмиват). 

Шарди: " Джим, Джим, гледай! Толкова е висок, че онази му работа се издига над мрежата. Ще поднасям в топките му " - това ми сподели тогава Гаел.

Юмбер: Гаел, ти си вманиачен!

Шарди: Аз също му споделих, че е вманиачен, само че той беше захласнат през целия мач от топките на Карлович. Направо ме подлуди и най-после загубихме.

Монфис: Тогава бяхме млади.

Юмбер: Докосна ли го?

Монфис: Неее, отново споделям, просто тогава бяхме доста млади.

et ont eu subitement une petite idée pour vaincre Ivo Karlovic en 2009 au Queen’s. Le genre d’idées qu’on a quand on est jeunes... tu te souviens de ce match?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР