Британците могат да бъдат наложени солидна глоба от 5 000

...
Британците могат да бъдат наложени солидна глоба от 5 000
Коментари Харесай

Британците са изправени пред глоба от 5 000 британски лири за нарушаване на правилата за движение по пътищата в своите кемпери този уикенд

Британците могат да бъдат наложени солидна санкция от 5 000 английски лири за причиняване на тапи през празничния уикенд.

Мотористите се приканват с цел да освежите разпоредбите към пътуването с кемпер преди дългия уикенд. Топ специалисти от Swansway Motor Group акцентират значимостта на разбирането на тънкостите на бягството през уикенда във вашия кемпер.

Шофьорите може неправилно да си помислят, че могат просто да скочат в кемпер и да излязат на открития път. Въпреки това фактори като това по кое време сте минали изпита си по шофиране и тежестта на транспортното средство могат да повлияят на това, което ви е разрешено по закон да шофирате.

Но тези, които са издържали изпита си преди тази дата, имат зелена светлина за шофиране транспортни средства до 7500 кг като шофьорски книжки, издадени преди тази дата, автоматизирано включват право C1, категория, която в този момент изисква спомагателен тест. Струва си да ревизирате още веднъж шофьорската си брошура, тъй като шофирането на транспортно средство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР