Бившият президент Доналд Тръмп каза, че неговият екип на защитата

...
Бившият президент Доналд Тръмп каза, че неговият екип на защитата
Коментари Харесай

Тръмп изтъква, че екипът на защитата е „спечелил“ делото в Манхатън, тъй като той призовава Мърчан да отхвърли

Бившият президент Доналд Тръмп сподели, че неговият екип на отбраната към този момент е „ спечелил делото по всички стандарти “ в делото против Ню Йорк, процесът на Тръмп, защото той прикани председателстващия арбитър Хуан Мърчан да отхвърли това дело.

" Имаме свръхестествен случай. Спечелихме делото по всеки стандарт, всеки различен арбитър би отхвърлил това дело, всеки различен арбитър би отхвърлил това дело. И аз Мисля, че Хуан Мърчан ще направи огромна услуга на себе си, на страната и на града, като направи това, което всички знаят, че би трябвало да бъде направено “, сподели Тръмп във вторник сутринта пред правосъдната зала в Манхатън.

„ Ще върша нещо сутринта и евентуално ще се върна следобяд и ще си почиваме много бързо. Почивам, което значи да почивам на случая. Няма да почивам. Бих желал да си почивам от време на време, само че не съумявам “, добави Тръмп. Екипът на отбраната приключи делото малко след забележките на Тръмп и Мърчан освободи правосъдните заседатели до Деня на паметта.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР